Ekologiska tygpåsar av riktigt bra kvalité

omom stor tygpåse ikea ekologisk

Vi är stolta över att vår ekologiska tygpåse som håller kvalitén i många år! Våra tygpåsar är inte bara ekologiska, de är även rymliga och har dubbla handtag, vilket ger dig flexibilitet att bära den över axeln eller i handen. Denna tygpåse är designad för att vara din trogna följeslagare i många, många år framöver och är redo att bära allt du behöver, även de tyngsta varorna! Våra tygkassar är designade här i Sverige så det är en unik modell designad av OMOM.

omom tygpåse ekologisk

Vår prioritet på OMOM är att erbjuda produkter som inte bara är högkvalitativa utan även schysst tillverkade. Våra tygpåsar är tillverkade enligt de stränga kraven i GOTS-certifieringen, som garanterar både kvaliteten på materialet och arbetsförhållandena för dem som tillverkar den. För oss är detta en grundpelare i vårt varumärke och ett steg i rätt riktning för att ta ansvar för vårt ekosystem.

En av våra kunder, Frida, uttrycker sin entusiasm

             "Världens bästa produkt. Det är otroligt stadiga tygpåsar som är bra till allt från 12 liters mjölk till packning. Nätpåsarna för frukt och grönt är flexibla och passar för det mesta. Jag använder dem till alla mindre saker förutom frukt och grönt. Toppenbra produkter som jag varmt rekommenderar!"

Våra ekologiska tygpåsar - praktiska, vackra och schysst tillverkade. Det är en tygpåse som är mer än en vanlig tygpåse, sånna som ges bort lite här och där, eller som du köper i butiken för väldigt lite pengar. Det här är mer som en rejäl bomullsväska. Visste du att vi kan göra alla typer av specialbeställningar också? Om du vill göra ditt eget tryck exempelvis, till företaget, en give-away eller till möhippan/föreningen etc. Välkomna!

 

omom tygpåse

RELATED ARTICLES

Lämna en kommentar

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *

Kommentarer publiceras när de är godkända