Våra tygkassar med tryck - miljöfrågan

Våra tygkassar med tryck - miljöfrågan

Våra randiga kassar och våra kassar med tryck, trycks för det mesta hos vår samarbetspartner i Indien. Deras tryckeri är certifierat av GOTS vilket innebär att hela tygkassen får säljas som GOTS-certifierad. Färgerna är då kontrollerade och giftfria vilket inte minst är bra för arbetsmiljön för dem som jobbar på tryckeriet.

Ibland trycker vi även i Sverige, till exempel när ett företag har krav på kort leverans eller om de vill trycka en liten upplaga. Då kan vi trycka så få tygkassar som 10 stycken. Detta görs också hos ett tryckeri om är GOTS-certifierat i Stockholm. Vi kan också göra brodyr och andra specialtryck!

Om du vill göra ett eget tryck på en OMOM-tygkasse så kan du höra av dig direkt till Linda - linda@omom.nu för en snabb offert. Vi hjälper också kunder att göra sina egna designer på tygkassar och väskor. Vår samarbetspartner i Indien arbetar endast med ekologiska och GOTS-certifierade tyger, så vill du snabbt och smidigt komma igång med en egen kollektion, där hållbarhet, arbetsmiljö och ett upparbetat samarbete redan är etablerat, är det en utmärkt idé att göra detta via OMOM. 

 Vi har just nu planer på att utöka vårt sortiment bland tryckta tygkassar! Vi kommer att rikta in oss mot vackra prints, klimat-citat och självkärlek. Följ oss på instagram för att inte missa något, eller prenumerera på vårt nyhetsbrev.

RELATED ARTICLES

Lämna en kommentar

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *

Kommentarer publiceras när de är godkända