Hållbart företagande i pandemin

Hållbara tygpåsar
När Indien införde sin första strikta nedstängning av samhället, så kallad lockdown, i förra året spreds bilder på hur många miljoner arbetare till fots började vandra hem till sina byar från städerna där de arbetade. Inte bara arbetsplatser stod stilla, även tåg och bussar. På en dag försattes hundratals miljoner arbetare i ingenmansland och för dessa betydde ingen produktion ingen inkomst.

Lockdowns i Indien har kommit och gått under pandemins förödande tid men det finns ett ljus i mörkret.🕯

Våra samarbetspartners i Indien har fått hålla helt stängt, förstås, som alla andra i perioder, hantverkarna har också ofta bara kunnat arbeta 25%. Försenade produkter, försenade lanseringar, bristande kommunikation till våra återförsäljare är den del vårt företag har drabbats av - i ljuset av hur det varit för så många människor i Indien ter det sig som ingenting.

🕯Åter till ljuset. Stolta och glada är vi över detta - under hela tiden av pandemin har OMOMs hantverkare fått 100% lön och ingen, INGEN har blivit av med sitt arbete. Och det - har ni varit en del av när ni har handlat flergångspåsar och tygkassar av oss. 💛

Det finns företag som styrs med hjärtat och vi är så lyckliga att samarbeta med ett sådant i Indien.

RELATED ARTICLES

Lämna en kommentar

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *

Kommentarer publiceras när de är godkända