För företag

Gör en egen tygkasse eller väska

Vill du ha miljövänliga påsar och väskor till ditt företag eller evenemang, men vet inte var du ska börja? Då har du kommit till rätt ställe. Här hos OMOM kan vi hjälpa dig med allt från design till produktion av hållbara påsar och väskor.

Vi förstår vikten av att ha en produkt som inte bara är hållbar utan också ser bra ut. Därför erbjuder vi designhjälp för att skapa en påse eller väska som passar din vision och din målgrupp. Vi arbetar tillsammans med dig för att skapa en unik design som representerar ditt varumärke på ett hållbart sätt.

Vi kan även hjälpa till med tryckprocessen. Vi erbjuder miljövänliga tryckalternativ, inklusive vattenbaserat tryck med miljövänliga färger. Vi arbetar med de senaste teknikerna och materialen för att säkerställa högsta kvalitet och hållbarhet.

Vill du använda vår befintliga design går det också bra. Våra samarbetspartners har ett brett utbud av material att välja mellan, inklusive bomull, canvas, vaxat tyg, linne, hampa, jute m.m. Oavsett vilken typ av påse eller väska du väljer, kan du lita på att våra produkter är tillverkade av hållbara och miljövänliga material som kommer att hålla länge. Vi arbetar bara med företag som drivs med hjärta, och som erbjuder bra arbetsvillkor där hantverkarna betalas levnadslön och lön per timme istället för per produkt som annars är vanligt i textilbranschen.

Hos OMOM strävar vi efter att erbjuda våra kunder en komplett lösning! Från design till produktion och tryck, vi har allt som krävs för att hjälpa dig att skapa en hållbar produkt som passar dina behov. Kontakta oss idag för mer information!

My Feldt trycker sina akvarellmålningar på OMOM:s tygkassar

Foto: Linda Lomelino

 

 

Skicka ett meddelande till oss!

Kontaktinformation

Vi vill gärna höra från dig! Tankar om en produkt, en order, hemsidan eller förslag om framtida produkter tar vi gärna emot.

Stockholm

Hej@omom.nu

Alla dagar, vi svarar inom 24 timmar