Köpvillkor

PRISER OCH BETALNING

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kassan kan du se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning. Betalningsvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt betalningssätt.

Fraktvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt fraktsätt.

ÅNGERRÄTT

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 30 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan. 

Du har inte ångerrätt om:

Du har använt produkten eller om produkten kommer tillbaka i något annat än absolut nyskick.

När du utnyttjat din ångerrätt:

Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

LEVERANSER

Vi skickar orders varje dag, leveranstiden beror sedan på Postnords samt DHLs hantering. 

Ej hämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift. Om du ångrar köpet, var god hämta ut paketet och kontakta oss för returinstruktioner för att slippa dyra returavgifter.

Återbetalningsskyldighet:

Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan eller, om det är en tjänst, meddelandet om att du ångrat dig. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. Om du, efter att ha returnerat en vara, hamnar under den fraktfria gränsen så debiterar vi originalfrakt också. Exempelvis - du köper två Tygkasse Stor för 1040 kr och väljer att returnera den ena påsen, ditt nya orderbelopp blir då 520 kr och du behöver därmed betala frakt. Ditt återbetalningsbelopp blir då: Produktkostnaden minus returfrakt och minus originalfrakt.

Skicka ett meddelande till oss!

Kontaktinformation

Vi vill gärna höra från dig! Tankar om en produkt, en order, hemsidan eller förslag om framtida produkter tar vi gärna emot.

Stockholm

Hej@omom.nu

Alla dagar, vi svarar inom 24 timmar