1. Bild 1
  2. Bild 2
  3. Bild 3
  4. Bild 4

Ekologisk gympapåse

Ekologisk midjeväska

Ekologiska ryggsäckar

Tygkassar Original

Låga tygkassar med sidoficka

Ekologiska ryggsäckar

Korgar

Tygpåse i linne

Flergångspåsar

Stora tygkassar

Tygkassar med tryck

Pocket - flyttbar innerficka

Nätkassar

Randiga tygkassar

Tygpåse - Tygkasse - Väska - med eget tryck

OMOM

OMOM grundades 2015 med en vision om att göra världen fri från engångsplast. Vårt varumärke erbjuder smarta och hållbara alternativ till engångsprodukter. Våra produkter är tillverkade med en respekt för miljön och alla som är involverade i tillverkningsprocessen.

Samarbetet mellan svensk design och indiskt hantverk är kärnan i vår verksamhet. Vi är stolta över vår partnerskap med medvetna företag i Indien som använder organiska tyger av högsta kvalitet. Vi engagerar oss i sociala projekt i närområdet kring tillverkningen och strävar alltid efter hållbarhet - från råvaruodling till tillverkning, från förpackning till leverans till våra återförsäljare och slutkunder. Sedan 2015 har vi exempelvis inte köpt in en enda plastförpackning. Allt vårt förpackningsmaterial återanvänds i vårt lager och vi arbetar aktivt för att minimera företagsspill.

Om ni är intresserade av att bli återförsäljare av våra populära påsar, klicka på "läs mer" och bli en del av vår hållbara resa!

Läs mer om oss

Haft dem länge.

Så otroligt bra och starka kassar!

Karin

Bästa matkassen.

Kommer aldrig att använda en annan tygpåse igen!

Karoline

Överraskad, så rejäl och rymlig.

Tack för en underbar påse.

Frida

Älskar mina kassar!

Använder dem varje dag.

Annika

Bättre fruktpåsar finns inte!

Jag har haft mina i fyra år och det märks inte på dem.

Många frågar vart jag köpt mina och då berättar jag om er.

Kerstin

Känn dig som hemma.

Våra påsar ska kännas som något självklart. En genomtänkt och praktiskt produkt som du alltid ska minnas att ha med dig. När du väl har börjat med flergångspåsar kommer du inte att vilja sluta.

Etisk produktion är en hörnsten av OMOM. Våra tillverkare ska alltid ha ett bra arbete att gå till. Vi bryr oss om miljön och våra produkter ska vara till nytta för jorden. Vi bryr oss om dig, varför du ska veta att du alltid kan höra av dig med synpunkter och frågor.