Vi planterar en Mangrove-växt för varje tillverkad väska!

Läs mer

Väskor med eget tryck!

Läs mer

Känn dig som hemma.

Våra påsar ska kännas som något självklart. En genomtänkt och praktiskt produkt som du alltid ska minnas att ha med dig. När du väl har börjat med flergångspåsar kommer du inte att vilja sluta.

Etisk produktion är en hörnsten av OMOM. Våra tillverkare ska alltid ha ett bra arbete att gå till. Vi bryr oss om miljön och våra produkter ska vara till nytta för jorden. Vi bryr oss om dig, varför du ska veta att du alltid kan höra av dig med synpunkter och frågor.

EKOLOGISKA UPPDATERINGAR

Senaste nytt från bloggen

OMOM

OMOM grundades 2015 med en vision om att göra världen fri från engångsplast. Vårt varumärke erbjuder smarta och hållbara alternativ till engångsprodukter. Våra produkter är tillverkade med en respekt för miljön och alla som är involverade i tillverkningsprocessen.

Samarbetet mellan svensk design och indiskt hantverk är kärnan i vår verksamhet. Vi är stolta över vår partnerskap med medvetna företag i Indien som använder organiska tyger av högsta kvalitet. Vi engagerar oss i sociala projekt i närområdet kring tillverkningen och strävar alltid efter hållbarhet - från råvaruodling till tillverkning, från förpackning till leverans till våra återförsäljare och slutkunder. Sedan 2015 har vi exempelvis inte köpt in en enda plastförpackning. Vi packar alla orders plastfritt.

Om ni är intresserade av att bli återförsäljare av våra populära påsar, klicka på "Bli återförsäljare" och bli en del av vår resa!