Designad tygpåse med eget tryck

Designad tygpåse med eget tryck

Gör en egen tygkasse eller väska

Vill du ha miljövänliga påsar och väskor till ditt företag eller evenemang, men vet inte var du ska börja? Då har du kommit till rätt ställe. Här hos OMOM kan vi hjälpa dig med allt från design till produktion av hållbara påsar och väskor.

Vi förstår vikten av att ha en produkt som inte bara är hållbar utan också ser bra ut. Därför erbjuder vi designhjälp för att skapa en påse eller väska som passar din vision och din målgrupp. Vi arbetar tillsammans med dig för att skapa en unik design som representerar ditt varumärke på ett hållbart sätt. Vi designar en helt egen produkt till dig, med dig eller helt enligt dina önskemål. Våra tillverkare arbetar med många material så som hampa, linne, vegetabiliskt garvat läder, ekologisk bomull, jute, återvunnen polyester med mera.

Vi kan även hjälpa till med tryckprocessen. Vi erbjuder miljövänliga tryckalternativ, inklusive vattenbaserat tryck med miljövänliga färger. Vi arbetar bara med företag som drivs med hjärta, och som erbjuder bra arbetsvillkor där hantverkarna betalas levnadslön och lön per timme istället för per produkt som annars är vanligt i textilbranschen.

Hos OMOM strävar vi efter att erbjuda våra kunder en komplett lösning! Från design till produktion och tryck, vi har allt som krävs för att hjälpa dig att skapa en hållbar produkt som passar dina behov. Kontakta oss idag för mer information!

Bilden är tagen av: Linda Lomelio

Motivet och trycket är gjort av: My Feldt

OMOM:s låga tygpåse med mintrand.

RELATED ARTICLES

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please note, comments must be approved before they are published