Presenttips till den miljömedvetne

Presenttips till den miljömedvetne

Vill du hitta en present med lågt avtryck på klimatet? En helt igenom ekologisk present? Vi vågar säga att en tygkasse från oss är en bra idé isåfall!

Tygkasse i ekologisk bomull

Här är vår originalkasse, finns i grön, duvblå, svart, solgul, och natur

Tygkasse original är gjord i ekologisk, GOTS-certifierad bomullscanvas. Riktigt rejält tyg med andra ord - och hela kedjan från odling till vävning, tillverkning och transport är kontrollerade av branchens hårdaste certifiering. Certifieringen ser till mer än bara materialet, all arbetsmiljö ingår också och rättvisa löner. Tillbaka till tygpåsen då, den är bred så att matvarorna ryms och du slipper de vanliga tygpåsarna utan botten som blir full direkt. Den har också dubbla handag så att du kan bära i handen eller på axeln - riktigt bra när man veckohandlar till exempel. 

Här ser du vår tygkasse låg 

Vår låga tygkasse med sidofickor är en given kamrat i tygpåse-artilleriet. Den har också dubbla handtag. Sidofickorna passar bra för våra fruktpåsar i nät eller andra viktiga prylar du vill ha extra koll på. Den låga tygkassen är bra för de tunga varorna. Eller när du ska till gymmet, ta med lunchen till jobbet och så vidare. 

Det bästa med våra tygkassar är att alla behöver dem - praktiska och genomtänka tygpåsar som håller länge och som rymmer varorna på ett lagom sätt, vare sig det är en present till ekonörden, naturälskaren, mamma eller pappa. 

 

ekologiskt presenttips

Vår tygkasse original med tryck av illustratören Josefin Norlin

Vår supersöta katt som uppmanar alla att börja flergångsanvända är en uppskattad present till den miljömedvetne! Finns i grön och natur. För att få ihop ett fint set till presenten kan du välja exempelvis en tygkasse och några fruktpåsar. Vi har fruktpåsar i flera varianter; återvunnet pet, ekologisk bomull eller miljövänliga jutepåsen i nät. Till detta har vi vår flyttbara POCKET för att hålla reda på fruktpåsarna. Ett sådant set tror vi många skulle bli glada av. Lycka till i din jakt på en mijlömedveten present!

 

flergångspåse nätpåse jute

Nätpåse till frukt i 100% jute

RELATED ARTICLES

Lämna en kommentar

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *

Kommentarer publiceras när de är godkända