För företag

Bli återförsäljare

Vill du erbjuda dina kunder hållbara och miljövänliga påsar, väskor och accessoarer från oss? Bli en återförsäljare av OMOM-produkter och ta del av vår passion för hållbarhet och kvalitet.

Som återförsäljare hos oss får du tillgång till vårt sortiment av prisvärda och hållbara tygkassar som är tillverkade av hållbara material. 

Vi strävar efter att samarbeta med butiker och företag som delar vår vision om att minska plastanvändningen och främja en mer hållbar livsstil. Som återförsäljare av OMOM-produkter blir du en del av vårt gemensamma arbete för att skapa en bättre framtid för oss alla.

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och förmånliga villkor för våra återförsäljare. 

Bli en del av vår hållbara rörelse genom att bli återförsäljare hos OMOM! Kontakta oss för mer information om hur du kan komma igång. Vi ser fram emot att höra från dig!
Gör en egen tygkasse eller väska

Vill du ha miljövänliga påsar och väskor till ditt företag eller evenemang, men vet inte var du ska börja? Då har du kommit till rätt ställe. Här hos OMOM kan vi hjälpa dig med allt från design till produktion av hållbara påsar och väskor.

Vi förstår vikten av att ha en produkt som inte bara är hållbar utan också ser bra ut. Därför erbjuder vi designhjälp för att skapa en påse eller väska som passar din vision och din målgrupp. Vi arbetar tillsammans med dig för att skapa en unik design som representerar ditt varumärke på ett hållbart sätt.

Vi kan även hjälpa till med tryckprocessen. Vi erbjuder miljövänliga tryckalternativ, inklusive vattenbaserat tryck med miljövänliga färger. Vi arbetar med de senaste teknikerna och materialen för att säkerställa högsta kvalitet och hållbarhet.

Vill du använda vår befintliga design går det också bra. Våra samarbetspartners har ett brett utbud av påsar och väskor att välja mellan, inklusive bomullspåsar, tygväskor, hampaprodukter och produkter av linne. Oavsett vilken typ av påse eller väska du väljer, kan du lita på att våra produkter är tillverkade av hållbara och miljövänliga material som kommer att hålla länge. Vi arbetar bara med företag som drivs med hjärta, och som erbjuder bra arbetsvillkor där hantverkarna betalas levnadslön och lön per timme istället för per produkt som annars är vanligt i textilbranchen.

Hos OMOM strävar vi efter att erbjuda våra kunder en komplett lösning för miljövänliga påsar och väskor. Från design till produktion och tryck, vi har allt som krävs för att hjälpa dig att skapa en hållbar produkt som passar dina behov. Kontakta oss idag för mer information om hur vi kan hjälpa dig att skapa din nästa hållbara påse eller väska.

My Feldt trycker sina akvarellmålningar på OMOM:s tygkassar

Foto: Linda Lomelino