Stilrena, rymliga och snygga tygpåsar

Tygpåse tygkasse ekologisk dubbla hantag

Vår absolut mest sålda produkt - tygkassen med dubbla handtag.

När jag startade OMOM 2015 var det med min idé på fruktpåsar. Ganska snart ville jag också göra en mer "riktig" tygpåse, jag var så trött på tygpåsar utan botten där jag kunde packa i två mjölkpaket och sen var det fullt ungefär. Och eftersom jag är rätt så kort så ville jag också ha korta handtag förutom handtagen till axeln. 

Efter några år blev ju faktiskt fruktpåsen något för alla och utbudet av flergångspåsar ökade drastiskt. Jag tycker det är fantastiskt att gemene man nu i Sverige äger en flergångspåse till frukt eller iallafall har sett dem. Hos OMOM kan du få hållbart producerade och ekologiska flergångspåsar, inte till det billigaste priset men däremot kan du köpa dem med gott samvete och veta att hantverkarna som har sytt dina tygpåsar har en lön som de kan leva på och en arbetsplats som är säker för dem. Och - de är inte tillverkade av nyproducerad polyester eller nylon. 

I och med att plastskatten kom till att realiseras här i Sverige så ökade intresset för mina tygkassar rejält och är nu alltså OMOM:s mest sålda produkt. 

Jag har förstått att när man designar produkter gör man rätt i att designa utifrån sina egna behov, ofta är det fler som har saknat samma produkt. Det är fantastiskt att varje dag få så positiva reaktioner och recensioner på tygkassarna och det sporrar mig att designa fler flergångsprodukter som fyller ett faktiskt behov. Aldrig mer en trång tygpåse utan botten!

Linda Lindh, grundare

RELATED ARTICLES

Lämna en kommentar

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *

Kommentarer publiceras när de är godkända