Ekologisk gympapåse med fina ränder i giftfria färger

ekologisk tygpåse omom

Under hösten 2023 kommer våra fina ekologiska gympapåsar att lanseras!

Vi kommer att ha tre olika varianter till en början; randiga gröna, randiga rosa och naturfärgad med gröna hjärtan på. Vi längtar tills de kommer till lagret och vi kan fotografera dem och visa upp dem! Hoppas ni kommer att gilla dem.

Perfekta att mixa ihop med vår andra lansering i höst: en vattentät påse/väska att ha exempelvis blöta badkläder eller sin handduk i! Till vissa saker behövs ju någon typ av vattentäthet och vi har konstaterat att en återanvändbar väska till sånna grejer ändå är bättre än att använda en plastpåse varje gång. Vad säger ni? Det kommer vara en finare "PUL-påse", som de också kallas. Utsidan kommer vara i ekologisk bomull och insidan kommer att vara PUL-material, det är en polyestermix som då alltså är vattentät. Används ofta av tygblöjs-användare. Passar också till illaluktande gymkläder, återanvändbara tygbindor osv. 

 

Med vår nya tillverkare som du kan läsa mer om här, kommer vi också att lansera fler spännande nyheter innan året är slut, såklart ekologiskt! Såklart schysst tillverkat! Tack för att ni är med oss.

RELATED ARTICLES

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please note, comments must be approved before they are published