Tips för att komma ihåg dina återanvändbara tygpåsar

Tips för att komma ihåg dina återanvändbara tygpåsar

Att glömma de återanvändbara tygpåsarna när vi handlar kan hända oss alla. Då blir det balanskonster ut från affären... Men, här är några enkla tips för att komma ihåg dina påsar så du slipper bygga torn i famnen eller köpa en engångspåse:

  1. Ha några vid ytterdörren: Placera några påsar vid ytterdörren eller bredvid där du lägger dina nycklar. På så sätt kan du enkelt ta dem när du går ut.

  2. Förvara några i bilen: Lägg dem i bagageutrymmet i din bil eller på passagerarsätet - var som helst där de är lättillgängliga. När du har packat upp hemma så gör du det till en vana att direkt lämna tygpåsarna i bilen.

  3. Ha några i din väska: Du vet aldrig när du kanske behöver handla. Därför är det en bra idé att alltid ha en kompakt återanvändbar tygpåse i din vanliga väska, som din handväska eller ryggsäck.

  4. Lägg tillbaka dem på samma plats: Efter att du packat upp dina inköp och kontrollerat att påsarna är rena, lägg tillbaka dem vid dörren, i bilen eller i din väska så att de är redo till nästa gång.

omom ekologiskt

 

Dina fruktpåsar förvarar du med fördel i vår Pocket, fastknäppt på din favorit-tygkasse. Du vet väl att det går jättebra att förvara frukt och grönt i våra Rpet-påsar i kylen eller i fruktskålen. Ett sätt att hålla bananflugorna borta också! 

  • Byt ut plastpåsar för frukt och grönsaker mot återanvändbara alternativ

Återanvändbara påsar för frukt och grönsaker är små, lätta påsar som finns i olika material, storlekar och designer. Vi har i flera olika material - jute, ekologisk bomull i nät eller i tunt vävt och så våra genomskinliga, som är tillverkade av återvunna plastflaskor. Kika på våra fruktpåsar här. Om du är händig med en symaskin kan du istället enkelt skapa och göra dina egna påsar. Allt funkar!

Ha dem i din handväska, ryggsäck eller i dina återanvändbara shoppingpåsar för att undvika att använda plastpåsar när du handlar frukt och grönsaker.

 

 

RELATED ARTICLES

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please note, comments must be approved before they are published